Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a marketing.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Részletek
Elfogadom
Nem fogadom el
Sport | 2024. július 25.

Kávékoktélokkal buzdít szurkolásra a Nespresso

Legyen szó fociról, úszásról, jégkorongról, sakkról vagy vívásról, a szurkoláshoz elengedhetetlen egy kis extra fissítő. A gyümölcsök édessége, a hideg tejhab krémessége és a kávé vibráló, pörkölt ízjegyei izgalmassá teszik a szurkolás kávépillanatait. Hajrá magyarok! 

Epres-kivis szurkolói jegeskávé

Hozzávalók: 

  • 1 db Nespresso Original Freddo Delicato kávékapszula (40 ml) 
  • 6 db nagyméretű jégkocka (egyenként 30 g)
  • 120 ml 1,5%-os tej
  • 1/2 kivi 
  • 10 ml eperszirup
  • 1 teáskanál eperpor vagy céklapor a színezéshez
  • 3 szem friss eper

Elkészítés: 

  1. Egy villával passzírozzunk össze egy fél kivit, majd helyezzük egy közepes méretű átlátszó pohár aljába.
  2. Tegyünk 5 db nagyméretű jégkockát a pohárba.
  3. Tejhabosítóval készítsünk a tejből hideg tejhabot, és öntsük a jégre.
  4. Tegyünk egy shakerbe 1 nagyméretű jégkockát, az eperszirupot és az eperport vagy céklaport, majd készítsünk el rá egy Nespresso Original Freddo Delicato kávét. Zárjuk le a shakert, majd alaposan rázzuk össze, amíg már nem halljuk a jégkockák kocogását.
  5. A színezett kávéhabot óvatosan rétegezzük az ital tetejére. Díszítsük koktélpálcára szúrt friss eperrel.

Epres-kivis szurkolói jeges latte 

Hozzávalók: 

  • 1 db Nespresso Vertuo Ice Leggero kávékapszula (80 ml)
  • 9 db nagyméretű jégkocka (egyenként 30 g)
  • 170 ml 1,5%-os tej
  • 1 friss kivi
  • 15 ml eperszirup
  • 1,5 teáskanál eperpor vagy céklapor a színezéshez
  • 3 szem friss eper

Elkészítés: 

  1. Egy villával passzírozzunk össze egy kivit, majd helyezzük egy nagyméretű átlátszó pohár aljába.
  2. Tegyünk 7 db nagyméretű jégkockát a pohárba.
  3. Egy tejhabosítóval készítsünk a tejből hideg tejhabot, és öntsük a jégre.
  4. Helyezzük egy shakerbe a maradék 2 jégkockát, az eperszirupot és az eperport vagy céklaport, majd készítsünk el rá 80 ml Nespresso Vertuo Ice Leggero kávét. Zárjuk le a shakert, majd alaposan rázzuk össze, amíg már nem halljuk a jégkockák kocogását.
  5. A színezett kávéhabot óvatosan rétegezzük az ital tetejére. Díszítsük koktélpálcára szúrt friss eperrel. 

Corporate tagjaink, partnereink IDE KATTINTVA elküldhetik sajtóanyagaikat és/vagy szakmai tartalmaikat.

Összes cikk