A Magyar Marketing Szövetség vállalati tagja, a HELL az elmúlt időszakban gőzerővel dolgozott a cukormentes portfólió megújításán, amelynek eredménye a vadonatúj, júniustól elérhető ribizli-grapefruit ízű HELL ZERO. Ezzel a termékbevezetéssel a ZERO portfólió immáron három variánssal várja a fogyasztókat, ráadásul a termékcsalád másik két tagjának receptúrája is tökéletesítésen esett át.
A HELL ZERO ribizli-grapefruit – a megújult receptúrájú termékcsalád többi tagjához hasonlóan – cukor-, aszpartám- és szénhidrát-mentes, így azok is élvezhetik az ütős ízkombinációt, akik odafigyelnek az alacsony kalóriabevitelre. A frissítő, gyümölcsös ízvilág mellett a 32mg/100ml koffein és az 5 féle B-vitamin gondoskodik az extra lendületről a hosszú nyári napokon.
Az új HELL ZERO, mint valamennyi HELL termék, tartósítószer nélkül került a végtelenszer újrahasznosítható aludobozokba.
Corporate tagjaink, partnereink IDE KATTINTVA elküldhetik sajtóanyagaikat és/vagy szakmai tartalmaikat.
Összes cikk