A téli napok beköszöntével nem kell feltétlenül bekuporodni a takaró alá és tavaszig hibernálni a programokat – számos lehetőség kínálkozik a kikapcsolódásra belföldön, de a négy fal határain túl. A SZÉP-kártya télen is jó partner az élményekhez. Országszerte számos korcsolyapálya és sípálya fogad el SZÉP-kártyát, utóbbiak nem csak síbérletre, de eszközkölcsönzésre is, és a kártyával természetesen a szállás is kifizethető. Aki télen inkább a kellemes melegben pihenne, az elmehet egy stresszoldó masszázsra, vagy egy termálfürdőbe – és persze mindig ott a lehetőség egy jó baráti, vagy családi vacsorára egy új helyen.
Az ünnepek közeledtével előtérbe kerülnek azok a gondolatok is, hogy mit ajándékozzunk szeretteinknek. Jó tudni, hogy SZÉP-kártyával nem csak akkor lehet fizetni, amikor az ember igénybe veszi a szolgáltatást, de előre is lehet foglalni, vagy akár vouchert is lehet venni a kiszemelt szolgáltatótól – ezt abból a szempontból is érdemes szem előtt tartani, hogy a 2022. október 15-ig feltöltött összegeket jövő év május 31-ig lehet díjmentesen felhasználni.
Az élmény alapú ajándékokkal nem nagyon lehet mellé lőni, az OTP SZÉP kártya pedig összegyűjtött néhány ötletet:
- szállásfoglalás
- voucher a kedvenc étterembe
- színházjegy, koncertjegy
- masszázs voucher
- főzőtanfolyam
- fürdőbelépő
- fitnesz és uszoda bérlet
- hőlégballonozás
- szabadulószoba
„A cafeteriajuttatások abban is segíthetnek, hogy új dolgokat próbáljanak ki a munkavállalók, erre mutatott rá az idei cafeteria-kutatásunk is, miszerint a válaszadók ötöde tervez a SZÉP-kártyával kipróbálni valamilyen új élményt az elkövetkező egy évben” – mondta Lendvai Mónika, a Magyar Marketing Szövetség vállalati tagja, az OTP SZÉP kártya üzletágvezetője.
A jelenlegi gazdasági helyzetben az emelkedő rezsiárak sok szállodának és szabadidős szolgáltatónak jelentenek kihívást. A SZÉP-kártya használat ugyanakkor az feltöltődés és élményszerzés révén segíthet a vállalkozásoknak a fennmaradásban.
Corporate tagjaink, partnereink IDE KATTINTVA elküldhetik sajtóanyagaikat és/vagy szakmai tartalmaikat.
Összes cikk