Az elmúlt időszakban a koronavírus-járvány, majd az ukrajnai háború miatt felmerült szállítási és tervezési nehézségek, többek között az európai ellátási láncból tartósan kieső ukrán mezőgazdasági termékek okán különösen fontossá vált a magyar élelmiszerek szerepe. A hazai alapanyagokból, teljes egészében Magyarországon előállított készítmények felértékelődtek, hiszen biztos megélhetést jelentenek a magyar munkavállalóknak, így ezen termékek fejlesztése stratégiai jelentőségű. E stratégiát szem előtt tartva a Pek-Snack célja, hogy támogassa a magyar munkahelyeket, fenntarthatósági szempontokat érvényesítsen a beszállítói láncban, termékportfóliójában pedig a hazai ízekre helyezze a hangsúlyt. Ennek érdekében időről-időre hasonló elvek iránt elkötelezett, megbízható, a magyar piacon ismert és kedvelt márkákkal működik együtt.
“Szűkebb és tágabb környezetünk érdekében mindenkor igyekszünk felelős vállalati döntéseket hozni. Ebbe a folyamatba rendszerint bevonjuk fogyasztóinkat is és igényeiket meghallgatva keressük azokat a stratégiai partnereket, akikkel közösen növelhetjük a fenntartható forrásból származó hazai alapanyagok szerepét. Ehhez a felfogáshoz illeszkedik a Sága-val történt megállapodás is, hiszen a két márka minőség és megbízhatóság iránti elköteleződése azonos, mely szempontok jelen piaci körülmények között még inkább kiemelt szerepet kapnak. Az ilyen együttműködésekkel nem titkolt szándékunk továbbá, hogy közösen védjük a magyar munkahelyeket és közvetett módon együtt tegyünk a természeti erőforrások megóvásáért. Úgy gondoljuk, hogy a cégeink által képviselt értékek a kooperációban összeadódnak, közösen pedig hatékonyabban dolgozhatunk céljainkért és fogyasztóink elégedettségéért” - fogalmazott Antal Csaba a Pek-Snack Kft. ügyvezető igazgatója.
A mostani együttműködés jegyében idén májustól minden Peck-Snack által gyártott roppanós lenmag borítású ketchupos, valamint mustáros hot-dog kizárólag Sága virslik felhasználásával készül majd, igazi ízélményt kínálva a fogyasztóknak.
(Borító forrása: Pek-Snack @ Facebook)
Corporate tagjaink, partnereink IDE KATTINTVA elküldhetik sajtóanyagaikat és/vagy szakmai tartalmaikat.
Összes cikk