Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a marketing.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Részletek
Elfogadom
Nem fogadom el
Marketing | 2022. augusztus 24.

Közös receptekkel állt elő a XIXO és a Street Kitchen

A Street Kitchen csapata 15 XIXO ihlette recepttel állt elő az izgalmas ízek kedvelőinek. Ha valami ízletesre és frissítőre vágysz, keresd ki a hangulatodhoz legjobban illő receptet, készítsd el kedvenc grill vagy street food ételed, válassz egy hozzá illő XIXO-t, és élvezd a nyár hátralévő részét  és a nyarat idéző szeptemberi estéket, hétvégéket a családdal, barátokkal vagy akár egyedül, mert miért ne lehetne olyan egy lazulós nap, amilyennek szeretnéd?

„A rekkenő hőségben, amikor még inkább pörög körülöttünk az élet, olyan ételekre vágyunk, melyeket gyorsan, könnyen és akár baráti, családi társaságban is el tudunk készíteni. Ezért is örültem a XIXO megkeresésének, hogy gondoljam újra a nyári kedvenceket, melyek a XIXO szénsavas italaihoz leginkább passzolnak. A 15 különböző receptet így egy-egy pezsdítő XIXO ízváltozat ihlette, szóval, ha megéhezel, a kedvenc frissítődet ezentúl a hozzá legjobban passzoló falatokkal együtt élvezheted” - mondta Fördős Zé az együttműködésről.

A Magyar Marketing Szövetség vállalati tagja, a HELL Energy zászlója alá tartozó márka, a XIXO és a Street Kitchen közötti kooperáció már több éve tart, ezt a közös munkát koronázza meg a XIXO weboldalán található, 15 receptet tartalmazó aloldal. Amióta élesedett a receptgyűjtemény, ez lett a márka weboldalának leglátogatottabb része.K

Corporate tagjaink, partnereink IDE KATTINTVA elküldhetik sajtóanyagaikat és/vagy szakmai tartalmaikat.

Összes cikk