Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a marketing.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Részletek
Elfogadom
Nem fogadom el
Marketing | 2022. december 19.

Bicsár Attila tervezte az OMV legújabb gourmet kínálatát

A gourmet választéknak komoly hagyománya van az OMV töltőállomásokon Magyarországon: az első kollekció még 2018 tavaszán indult el, azóta negyedévenként folyamatosan frissül a kínálat. Szeptembertől megújult koncepció várja majd a kutakra betérőket: Bicsár Attila, a villányi Sauska48 étterem kreatív séfje izgalmas ötletekkel tervezte meg és állította össze a kínálatot.

A legújabb gourmet kínálat - amelyben a húsos és vegetáriánus ételek rajongói is megtalálják a kedvencüket - két-két szendviccsel és salátával indult el. A Falusi gourmet bagettnél egy kovászos félbagettbe kerül a tépett tarja, a gyöngyhagyma és a főtt, füstölt császárszalonna, amelyeket ajvár és aioli szósz tesznek teljessé. Vegetáriánus szendvicsként debütál a Kecskesajtos croissant pikáns körtechutneyval: itt egy sokmagvas péksüteményt kennek meg túrós krémsajttal, majd ezt ízesíti a görög kecskesajt, a bébi spenót és a fűszeres körteszósz. Saláták terén pedig elérhető lesz a Csirkesaláta mangóval és curry szósszal – húsmentesen étkezőknek pedig a Vegán quinoasaláta.

Az új Gourmet Selection kínálat országszerte 72 töltőállomáson érhető el szeptember 1-től.

Mindig is az inspirált, hogy minél több ember megkóstolhassa az ételeimet - nem csak a hagyományos, éttermi környezetben. Az OMV-s együttműködésnek köszönhetően még szélesebb kör ismerheti meg a Falusi Gourmet érzést. A célom, hogy élményt adjak utazás közben, és megmutassam, hogy egy szendvics vagy saláta is lehet egyedi, izgalmas és mégis könnyen fogyasztható. Mindezt minőségi alapanyagokkal és különleges ízkombinációkkal igyekszem emlékezetessé tenni” – mondta el Bicsár Attila.

A neves séf 20 éven keresztül a budai Alabárdos étteremben dolgozott, ez idő alatt a hely több szakmai elismerést is kiérdemelt, köztük egy Michelin ajánlást. Zsűritagként részt vett neves szakmai versenyeken, így a Bocuse d’Or magyarországi és a Chaine des Rotisseurs világbajnoki döntőjén. Jelenleg a kreatív séf karrierje mellett elindított egy saját Falusi Gourmet márkát, illetve egy receptekkel foglalkozó YouTube csatornát is.

Corporate tagjaink, partnereink IDE KATTINTVA elküldhetik sajtóanyagaikat és/vagy szakmai tartalmaikat.

Összes cikk