Németh Attila

Álmom és célom, hogy minél több KKV életét alapvetően megfordítsam – folyamatosan csöngjön a telefon és az email inbox a bejövő ajánlatkérésektől.

Miben tudok segíteni?

A WebMaITT online marketinggel foglalkozik; azon belül mobilbarát, reszponzív weboldalak, idegen nyelvű honlap készítésével, többnyelvű webáruházakkal, keresőmarketinggel, közösségi hálózat építéssel és e-mail kampányokkal. Online marketing tanácsadást is szívesen vállalok, amennyiben Önöknél van marketing csapat, de szeretnék, hogy az online megjelenés rendszerezettebb, mérhetőbb legyen és több hasznot hozzon.

Kiknek tudok segíteni?

Olyan vállalkozásoknak, akiknek csak egy facebook-oldaluk van, vagy csak egy online szaknévsorban szerepelnek, esetleg kezdő vállalkozások

Olyanoknak, akiknek régi, nem mobilbarát a weboldaluk

Akiknek van weboldaluk, de szeretnék, hogy az több bevételt termeljen

Azoknak, akik webáruház létrehozásán gondolkoznak

Akiknek többnyelvű weboldalra vagy webáruházra van szükségük, mert külföldön is terjeszkednének

Azoknak, akik nem akarnak elveszni a marketing szakkifejezések dzsungelében, hanem érthető, mérhető és hasznot hajtó kampányokat akarnak

Akiknek van idejük együttműködni a fejlesztés vagy a kampányok során

Akik profitot termelő megoldást keresnek

Bele tudom élni magam – a különbség az üzleti ismeretekben van

Ha egyike a fentieknek – azoknak, akiknek segíteni tudok -, miért érdemes velem találkoznia?: A velem való találkozással minden részletre kiterjedően, de érthetően el fogom magyarázni az online marketing lehetőségeit, és alaposan ki fogom kérdezni az igényeiről, ami alapján a vállalkozására szabott javaslatokkal fogom ellátni. Csaknem 10 éves marketing-tapasztalatom alapján biztosíthatom, hogy jól bele tudom élni magam a vállalkozása kihívásaiba, és a pénzéért a leghatékonyabb online üzletfejlesztő szolgáltatást kapja mérhetően.

Egyedül nem megy

Rólam az a vélemény alakult ki , hogy gyorsan és proaktívan dolgozom. Bemutató weboldalt általában 4-5 hétre szoktam vállalni, de tapasztalatom szerint az elkészülési határidő nagyban a megbízó adatszolgáltatásának (szövegek, képek, dizájn elemek) gyorsaságán (vagy inkább sokszor a lassúságán) múlik, azaz állíthatom, hogy rám még nem kellett várni.

Szolgáltatásaimnak fokozatai vannak. A PREMIUM szolgáltatáscsomag a legmagasabb, ami egyedi weboldalt foglal magában valamint olyan opciókat, amik lehetővé teszik olyan online ügyfélszerzési csatornák kialakítását és kiaknázását, mint szegmentált automata hírlevelek, közösségi média integrálása, intelligens ügyfélszerző űrlapok vagy akár keresőhirdetések.

Weboldalaimat minden esetben karbantart

Kulcsszavak:

Németh Attila, tulajdonos

e mail: info@webmaitt.hu

telefonszám: +36302431662,

web: https://webmaitt.hu

Cikkek Németh Attila

Jelenleg nincs elérhető cikk!