A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda idén 10 éves fennállásának évfordulója alkalmából összesen tíz nonprofit szervezetnek ajánl fel reklámeszközöket, ezzel is elősegítve kommunikációjukat.

 

A több mint tízezer ügyféllel rendelkező Reklámeszköz.hu kreatív iroda erőteljes növekedést könyvelhetett el az első negyedévben. A legnépszerűbb tizenkét reklámeszköz közül tíz termék értékesítése nőtt az előző év ugyanezen időszakához képest, amelyet az árbevétel-növekedés is jól tükrözött. Ez az ugrás nemcsak az eladott mennyiség növekedésének köszönhető, hanem a 2016-tól elérhető új szolgáltatásoknak is. Jól átlátható és strukturált grafikai díjazás került kialakításra, emellett az év végén saját kültéri nyomdai kapacitással bővült a cég. Említésre méltó, hogy a 2010-ben elsőként indított reklámipariwebáruház értékesítése idén stabilan átlépte a bevétel 10%-át és folyamatosan növekvő tendenciát mutat.

Reklameszköz


A 10 éves jubileuma alkalmából a Reklámeszköz.hu összesen tíz nonprofit szervezetnek kínál fel különböző reklámeszközöket.
„Úgy gondolom, hogy számos nonprofit van nehéz helyzetben. Egyrészt szükségük van kommunikációra, másrészt próbálják alacsonyan tartani a működési költségeiket. A segítséget vagy támogatást kérők eddig sem találtak süket fülekre nálunk, azonban most kifejezetten keressük azokat,
akik rászolgáltak a segítségre, hogy Ők is segíthessenek. A Reklámeszköz.hu ily módon szeretne hozzájárulni a jelentkező nonprofit szervezetek adománygyűjtő vagy népszerűsítő tevékenységéhez. A kiválasztott 10 reklámeszközt a jelentkezők sorrendjében és igény szerint fogjuk kiosztani” –mondta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu tulajdonosa.


A Reklámeszköz.hu csapata az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várja a nonprofit cégek jelentkezését. A levél tárgyába kérjük, írják be: „NONPROFIT”.

A Truemaker Kft., a Reklámeszköz.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörben válasszon a jelentkező nonprofit szervezetek közül és döntsön a támogatás mértékéről.


A jelentkezéseket az alábbi csomagokra várjuk:
1. Műanyag adománygyűjtő pult dekorációval + 4xA4-es hálós prospektustartó
2. Műanyag adománygyűjtő pult + Roll up 40 nyomtatással, dekorációval
3. Greenline A1 megállítótábla plakáttal és Greenline A4 várakoztatótábla plakát nyomtatással
4. Greenline LED világítótábla nyomtatással és bambusz szórólaptartó
5. Roll up 120 exkluzív dupla nyomtatással
6. Roll up 50 és acél várakoztató tábla A4 plakáttal
7. Roll up 50 és acél várakoztató tábla A4 plakáttal
8. Greenline A1 plakátkeret (fekete) plakát nyomtatással + X banner 60 nyomtatással
9. Greenline A1 plakátkeret (fekete) plakát nyomtatással + X banner 60 nyomtatással
10. Roll up 80 és X banner 60 ECO nyomtatással


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.