Az SBH Images Kft. fő profilja a teljes körű vizuális tartalom szolgáltatás és gyártás. Az 123RF.com magyarországi képviseleteként több mint 75 millió illusztrációs fotó, grafika, videó és audió anyagot tesz elérhetővé ügyfelei számára, marketing, promóciós és reklám célra. Hajnal Pétert, a cég társtulajdonosát kértük, hogy mutassa be cégük tevékenységét.

- Mi adta az apropóját képügynökségük csatlakozásához?
A presztízs érték mellett természetesen a szakmai kapcsolatépítés jelenti a fő lehetőséget számunkra, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy a tagság is profitálni fog a belépésünkből, hiszen a tagok számára felajánlott kedvezmény nettó nyereség számukra is.

- Kik lehetnek a képügynökség potenciális vevői?

Úgy szoktuk definiálni magunkat, hogy mi vagyunk a „Mindenki képügynöksége”, és ezt nem nagyképűségből mondjuk:  ma már vizuális tartalmak nélkül elképzelhetetlen a marketing, és mi erre tudunk gyors, költséghatékony és főleg jogtiszta megoldást szállítani. Ma már a cégek egy jelentős része felismerte, hogy a marketing fontos a cégük fejlődése szempontjából, de a KKV-k kis marketing büdzséje a fotó gyártást nem biztos, hogy elbírja. Erre a válaszunk az a75 milliós adatbázis, amiből jó eséllyel mindenki talál megfelelő képet a kommunikációs célhoz. Az ügyfélkörünk egyébként rendkívül széles: multinacionális cégektől a szabadúszó grafikusokon át a reklámügynökségekig terjed, de említhetnék olyan kisvállalkozókat is, aki csak a honlapjukat vagy a Facebook megjelenésüket szeretnék feldobni néhány professzionális képpel.

- Milyen szolgáltatásokat nyújtanak még az ügyfeleiknek?

Fontos hangsúlyoznunk, hogy 360 fokos szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleinknek, itt a fotó gyártást emelném ki, mint alternatívát a stock képekre. A kreatív koncepciótól a teljes stáb összeállítást és mozgatást levesszük a megbízó válláról, legyen szó tárgy, vagy porté fotózásról, létesítmény vagy greenbox fotózásról. Óriási előnyünk, hogy több tucat fotóssal dolgozunk együtt, minden feladatra a legjobb szakembert visszük, emellett tisztában vagyunk a piaci árakkal, tehát nem fognak a költségek elszállni a produkció végére.

- Hogyan különböztetik meg magukat a versenytársaiktól?

Nyugodtan állíthatom, hogy stock képekből dömping van, ugyanazt a képet több szolgáltatótól is meg lehet venni – habár ezzel az ügyfelek nem mindig vannak tisztában. A mi fő erősségünk a a kedvező ár mellett a szolgáltatási háttér, a 24 órás magyar nyelvű ügyfélszolgálat, a teljes visszatérítési garancia. Továbbá mi nem teszünk különbséget árazásban magán és vállalati felhasználók között, mint teszi azt egyik versenytársunk.

- Milyen további terveik vannak?

Mivel Magyarország mellett Szerbiában, Horvátországban és a bolgár piacon is mi képviseljük az 123RF.com-ot, ezeken a területeken is célunk a márkaismertség és az eladás növelése. Emellett van egy fontos missziónk: ma a felhasználók egy jelentős része nem tudja, hogy az a kép, amit az interneten talál és felhasznál  cége marketingjében, jó eséllyel megsérti ezzel a szerző jogait. Ha ez kiderül, nemcsak komoly büntetésre számíthat, hanem presztízs veszteséggel is. Ezt a problémát járjuk körbe előadásainkkal és oktató anyagainkkal, célunk az, hogy a felhasználók tisztában legyenek  az interneten talált „ingyen” képeket mire és miként használhatják fel. Bízom benne, hogy a Marketing Szövetség keretein belül is lesz lehetőségünk ebben a témában előadást tartani!

Bővebb infó: www.123RF.com

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Vissza

hírlevél

Név:*
E-mail cím:*
Az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom: Igen

Partnereink

Kapcsolat

mail  marketing@marketing.hu

phone  +3630 297 2139, +3620 245 8796

place  1142 Budapest, Kassai utca 71.